·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

DINÀMICA AMB ELS USUARIS DE BOGATELL

07-05-2019
EQUIP ROSVAL

Ja fa uns anys que els dimarts al mati un grup d'usuaris del Taller Ocupacional Bogatell venen a la nostra escola a col·laborar en diferents tasques. A diferents classes especialment d'Infantil i Primària, al menjador, a escombrar el pati, al gimnàs, a buidar papereres, etc.

L'alumnat de 1r B d'ESO, arran de les presentacions que vam fer al primer trimestre, proposen poder fer una activitat conjunta. Volien saber com és la vida del dia a dia d'uns i altres.

L'objectiu és crear vincles de coneixement mutu entre els dos col·lectius i apropar dos realitats que tenen molts elements en comú però que ens són desconegudes.

Els alumnes d'ESO organitzats en grups havien de construir una escultura amb canyes i plastilina. Cada grup havia d'assolir el seu repte amb una capacitat diferent, treballant així les seves habilitats.

  • Sense paraules: boca tapada.
  • Sense veure: ulls tapats.
  • Sense escoltar: orelles ocupades.
  • Sense tocar amb les mans: mà a l'esquena.

A l'acabar el temps, cada grup mostra la seva escultura i comparteix amb la resta les dificultats amb que s'ha trobat. Hem compartit que l'important a la vida és tenir una actitud positiva, saber demanar ajut i tenir l'oportunitat de possar-se a la pell de l'altre .  IMATGES:


Xarxes socials: