·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Voramar

VORAMAR


VORAMAR és una escola concertada per la Generalitat de Catalunya que va ser creada l'any 1966 per iniciativa d'un grup de famílies del Poblenou amb la inquietud de donar una determinada educació als seus fills i a les seves filles amb vocació de servei.

VORAMAR treballa per l’educació integral de l’alumne i el ple desenvolupament de la seva personalitat en totes les seves dimensions.

VORAMAR és una escola oberta, participativa i amb capacitat pedagògica innovadora que treballa per desenvolupar un projecte educatiu on tothom hi té cabuda, alumnes, mestres, pares i mares.  Cal anar  tots a una per contribuir al desenvolupament integral dels i de les alumnes.

El nostre principal objectiu és el d’educar, formar i desenvolupar persones amb compromís cap a la societat i alhora amb un nivell de coneixements que els faciliti avançar en la seva trajectòria educativa per integrar-se plenament a la societat del segle XXI.

La nostra escola es oberta a tothom qui desitja l’educació que s’hi imparteix i s’ofereix a la societat com una comunitat en la qual tothom és acceptat i tots els que hi participen se’n poden sentir corresponsables.

Aquests trets que ens caracteritzen són el resultat d’una experiència de cinquanta anys educant i formant persones i de l’adaptació constant a les necessitats de la societat i de l'entorn a través de la innovació i la millora contínua. 

En aquest Web hi trobareu amb detall tota aquella informació relacionada amb el nostre projecte educatiu i les activitats que en formen part.

Adjunt el document de Resum de l'activitat de l'escola del curs passat

Us deixem també un vincle a alguns vídeos de l'escola:

PLA ESTRATÈGIC 2017 - VORAENLLÀ

LIBDUB ESCOLA VORAMAR


Arxius: