·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

MATRICULACIO

MATRICULACIÓ


 

 

 

 

Cercar una escola pels fills i filles, esdevé un procés important en la vida de totes les famílies. Trobar una escola que en el seu estil i forma de fer i que en la seva línia educativa,  els pares i mares se sentin convençuts de la decisió presa, és un pas important per a l'educació i desenvolupament personal dels infants.

Des de Voramar volem contribuir en aquesta decisió, presentant-vos la nostra escola i la nostra comunitat educativa a través de la nostra plana Web i aquest apartat on informem de tot el procés de preinscripció de cara al curs vinent. 

La preinscripció per a les etapes d'Educació Infantil de segon cicle, Educació Primària i Educació Secundària pel curs vinent ja s'ha fet. Aquelles famílies que desitgeu informació sobre l'escola, podeu demanar informació o demanr entrevista al telèfon 93 225 13 24 o al correu electrònic  secretaria@voramar.cat, o complimentar el formulari en línia

Pel que fa al Batxillerat Internacional, la matriculació és oberta. Demaneu també informació al  correu electrònic al info@voramon.cat o al següent formulari 

També des d'aquí, us emplacem a que mireu la nostra plana Web on hi ha informació detallada del nostre projecte educatiu i de tot allò que fem com a escola, i sobretot no dubteu en contactar amb nosaltres per a qualsevol informació o consulta que desitgeu fer.

Dossier escola (català)

Dossier escuela (castellano)

Dossier School (English)

Batxillerat Internacional


Arxius: