·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

MATRICULACIO

MATRICULACIÓ


DEMANEU UNA ENTREVISTA I VENIU A CONÈIXER EL NOSTRE PROJECTE !!

Cercar una escola pels fills i filles, esdevé un procés important en la vida de totes les famílies. Trobar una escola que en el seu estil i forma de fer i que en la seva línia educativa,  els pares i mares se sentin convençuts de la decisió presa, és un pas important per a l'educació i desenvolupament personal dels infants.

Des de Voramar volem contribuir en aquesta decisió, presentant-vos la nostra escola i la nostra comunitat educativa a través de la nostra plana Web i aquest apartat on informem de tot el procés de preinscripció de cara al curs vinent. 

El període oficial de presentació de sol·licituds de preinscripció per al segon cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria pel curs vinrent ja ha finalitzat i la matriculació a l'escola requereix un procés personalitzat.

Si ens considereu una opció per a l'educació dels vostres fills/es us informarem del nostre projecte educatiu, les nostres activitats i funcionament i us mostrarem  les instal.lacions, només cal que ens truqueu al  telèfon al 93 225 13 24, o contacteu amb nosaltres per correu electrònic al info@voramar.cat o complimenteu el següent formulari en línia

També des d'aquí, us emplacem a que mireu la nostra plana Web on hi ha informació detallada del nostre projecte educatiu i de tot allò que fem com a escola, i sobretot no dubteu en contactar amb nosaltres per a qualsevol informació o consulta que desitgeu fer.

Recursos:

Dossier escola (català)

Dossier escuela (castellano)

Dossier School (English)

 

 

 


Arxius: