·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Agenda

VORAMAR FUTUR - 20:00 hores a la BAU


Sessió informativa

El desenvolupament del pla estratègic de l'escola treballat el curs passat es concreta avui dia amb la implantació de nous projectes i activitats.

Per informar-vos d'aquests nous projectes, el Patronat de la Fundació Voramar us convida el dia 7 de maig del 2018 a les 20:00 hores a la BAU, Centre Universitari de Disseny de Barcelona a una sessió informativa i col·loqui on està previst presentar l'informe de transparència 2017, el nou model educatiu d'escola, el projecte del nou edifici de l'Educació Infantil i el Projecte de Batxillerat Internacional.

Us fem cinc cèntims del contingut de la sessió:

-La Roser Vidaña, mare de l’escola i que ara forma part del Patronat, serà qui conduirà la sessió.

-La Mercè Ponsà, també mare de l’escola i secretària del Patronat juntament amb la Teresa Bigordà, gerent, us explicaran com s’organitza i com es finança l’escola.

-El Toni Oliva, president de la Fundació Voramar us informarà dels projectes que han de marcar el futur de l’escola,  nou edifici de l’Educació Infantil,  Batxillerat Internacional, etc.

-De la mà de la Mariona Genís i el Jordi Planelles, arquitectes, podreu veure com seran les noves aules d’Educació Infantil.

-I per acabar, la Patrícia Fuster, directora pedagògica i el Josep Romero, actual cap d’estudis d’ESO i futur director pedagògic de l’escola, ens explicaran el Model Pedagògic d’escola i tot el que representa l’aprenentatge globalitzat i el treball per projectes

Després una mica de pica-pica per coneixen ’s tots plegats d’una forma distesa. No deixeu de venir és una oportunitat per conèixer una mica més l’escola dels vostres fills i de les vostres filles.

Només una darrera cosa, confirmeu la vostra assistència a info@voramar.cat o al 93 225 13 24 amb la Sílvia o el Jordi.