·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Agenda

PROGRAMA AUXILIARS DE CONVERSA - CAPSDes de ja fa uns anys, la nostra escola participa al Programa d'Auxiliars de Conversa CAPS. Aquest fet ens permet gaudir d'un parlant natiu de llengua anglesa que dóna suport al projecte multilingüe de l'escola, fent tasques d'assistència, conversa i suport a les activitats d'ensenyament-aprenentatge de l'anglès i augmentant el contacte dels nostres alumnes amb aquesta llengua.

Un dels elements fonamentals del programa són les famílies que durant el curs escolar acullen els auxiliars de conversa a casa seva. Aquestes famílies els proporcionen l'allotjament i la manutenció, ajuden a la integració de l'auxiliar al seu nou lloc de residència i són el seu primer contacte amb la nostra llengua i cultura.

Si esteu interessats a ser partícips i rebre  més informació d'aquesta experiència que pot ser per vosaltres i pels vostres fills un intercanvi lingüístic i cultural molt enriquidor, us convoquem a una reunió el proper dilluns dia 3 de juny a les 19.00 a l'escola.