·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Agenda

PORTES OBERTES - MATRICULACIÓ CURS 2018-2019 - Famílies educació secundària - 11:00Cercar una escola pels fills i filles, esdevé un procés important en la vida de totes les famílies. Trobar una escola que en el seu estil i forma de fer i que en la seva línia educativa,  els pares i mares se sentin convençuts de la decisió presa, és un pas important per a l’educació i desenvolupament personal dels infants.

 

A l’escola estem preparant ja la comunicació cap a les famílies de cara a la preinscripció del curs vinent.

 

El període de presentació de sol·licituds de preinscripció per al segon cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria és habitualment dins de la segona quinzena del mes de març o primera d'abril, just abans de la Setmana Santa

 

L'escola ofereix assistir a les sessions d’informació obertes a les famílies que es plantegen Voramar com a un projecte educatiu vàlid en l'educació dels seus fills i filles. Pel curs 2018-2019 tenim programades les següents jornades:

 

-Famílies d'Educació Infantil: 3, 17 i 24 de febrer de 2018 a les 11:00

-Famílies d'Educació Primària: 24 de febrer de 2018 a les 12:00

-Famílies d'Educació Secundària Obligatòria: 3 de març de 2018 a les 11:00

 

En aquestes sessions, s'explica el projecte educatiu d'escola, el d'etapa, els serveis a les famílies i es fa una visita a les instal·lacions.

 

Convidem a totes les famílies que ho considerin a venir a aquestes sessions, així com  mantenir una entrevista amb la direcció de l'escola per tal de conèixer amb detall el nostre projecte educatiu, activitats, projectes pedagògics, etc. per tal que puguin tenir una composició de l'escola. 

 

Més informació: http://voramar.cat/continguts_c/voramar-1/matriculacio-11.html